16.12.20 u 17:23

EH, DA...

Nekad vas zanima samo seks...

Normalan i zdrav odnos između muškarca i žene svakako jednom dolazi do točke kada postaje nešto više – ljubavna veza. No, što ako jedna strana teži tome više nego druga?

Kada smo rekli da normalan i zdrav odnos s vremenom prerasta u vezu nismo mislili na ljubavne odnose u kojima sudjeluje "vražićak" - nazovimo ga tako.

Svaki muškarac usprkos uživanju u ležernim odnosima jednog dana želi ući u ozbiljnu vezu, bilo da je to zbog usamljenosti, brige za drugu osobu ili jednostavno zbog mode.

Takav muškarac aktivno razmišlja o vezi s osobom s kojom je u ljubavnom odnosu. Na kraju krajeva, svi mi koji se ponekad nađemo u ležernom ljubavnom odnosu razmišljamo kako bi nam s tom osobom bilo u vezi.

Međutim, ponekad se u takvom odnosu nađemo s vražićkom, odnosno onim koji će se na sve moguće načine pokušati izmigoljiti od svake prisnosti koju mu partnerica nudi. Zašto? To je već neka druga priča...

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO