25.10.17 u 22:16

RUKOMETNA REPREZENTACIJA BIH

Ne gledamo pobjedi u zube

U prvoj utakmici kvalifikacija za SP 2019, rukometna reprezentacija BiH, savladala je Estoniju sa 31:24.

Nakon utakmice održana je press konferencija na kojoj se medijima ipred naše reprezetacije obratio selektor Bilal Šuman i reprezentativci Marko Panić i Srđan Predragović.

“Pokazali smo ulogu favorita. Igrali smo odbranu na visokom nivou. Dali smo nekoliko laganih golova. Imali smo opet naše crne rupe koje moramo ispraviti. Estonci su pokazali kvalitet, ali mislim da smo bolja reprezentacije”, rekao je Marko Panić, dok je Srđan Predragović dodao:

“Počeli smo sa dobrom odbranom. Publika nas je podržala. Opravdali smo ulogu favorita i to je bio cilj. U Estoniju idemo da dodatno opravdamo ulogu favorita. Dva boda su tu idemo dalje.”

Na kraju presa medijima se obratio i selektor Šuman.

“Drago mi je što su dva boda tu. Fantastična odbrana je bila, ali moramo neke stvari popraviti. Naša baza je u odbrani, gdje možemo igrati na visokom nivou. Dva boda su tu. Ne treba gledati pobjedi u zube. U Estoniji će biti teže. Pokazali su da imaju par dobrih igrča. U revanšu ćemo gledati samo sebe, svaki će detalj biti važan.”

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO