06.05.18 u 05:33

SAVJETI

Ne želi vam pružati oralni? To možda i možete promijeniti

Seks nije najvažniji u vezi, ali igra prilično važnu ulogu u odnosu zaljubljenih parova. A kada govorimo o seksu to se odnosi i na oralni seks - a po tom pitanju postoji razlika u tome koliko muški i ženski spol primaju oralno zadovoljstvo. Statistika nije na ženskoj strani jer su istraživanja pokazala kako žene duplo češće oralno zadovoljavaju partnera nego li to dobiju uzvraćeno.U jednom istraživanju provedenom u SAD-u 44 posto žena priznalo je da bi im pasalo kada bi ih partner češće oralno zadovoljavao, a isto tako su žene priznale kako bi se radije odrekle penetrativnog seksa nego oralnog. Kako je svijet danas globalno selo, vjerojatno je slična situacija i kod nas.

A što ako imate partnera koji baš ni ije previše lud za oralnim seksom, a vi baš uživate u tome? Isprobajte neki od ovih savjeta...

Pričajte o tome - ali u pravo vrijeme

Odaberite pravo vrijeme za razgovor o oralnom seksu - kada je partner odmoren i neopterećen nekim drugim stvarima. Ovaj razgovor povedite prije samog čina seksa - jer bi se moglo dogoditi da vam oboma splasne želja dok krene rasprava, a i on bi mogao biti uvrijeđen što niste zadovoljni njegovim umijećem vođenja ljubavi.

Kada pričate s njim o tome - nemojte to pretvoriti u napad (Zašto ti mene nikada ne želiš zadovoljiti?!) ili kritiziranje (što nitko ne voli). Smireno mu otvorite svoje osjećaje i nemojte stavljati pritisak na njega već s prvom rečenicom.

Ne forsirajte ako ne ide

Ako ste već neko vrijeme u vezi i vaš je partner jasno izrazio svoje mišljenje o tome kako zaista ne uživa u oralnom seksu te kako nije voljan to raditi, vi morate poštivati njegovo mišljenje. Na vama i vašem partneru je tada da odlučite koliko je to vama, a koliko njemu važno, te koliko vas seksualno ispunjava ta veza.

Nikome ne pomaže kada se zamjeranje nakuplja u osobama oko ovih stvari, pa je najbolje da o tome otvoreno raspravite i dogovorite se što i kako ćete dalje. Budite svjesni da nema ništa loše u tome da vi to zaista jako želite, kao i da ne znači da nešto s njim nije u redu ako on to ne želi (primati ili davati).

Nemojte se bojati inicirati

Ako znate da on ne voli pružati oralni seks, to ne znači da ga morate kazniti uskraćivanjem oralnog seksa (ako i vi uživate u pružanju mu tog zadovoljstva). Pružite mu oralni seks bez ikakvih iščekivanja, moguće je da će vam htjeti uzvratiti vašu velikodušnost

Povedite računa o higijeni

Nitko ne tvrdi da vi ne vodite apsolutnu brigu o svojoj higijeni. No činjenica je da mu oralni možda neće biti najugodniji nakon cijelog dana bez tuširanja (iako ima muškaraca koji to obožavaju). Osim toga muškarci daleko najčešće tvrde kako su upravo miris i okus ti koji ih odbijaju od pružanja oralnog seksa (bacite pogled na ovaj link)

Zato, ako on pristane, dogovorite se da oralni odradite tik nakon tuširanja - ili možda čak i pod tušem. Obrijte dlačice dolje (jer one zadržavaju miris na sebi). Povedite računa i o svojoj prehrani - taj dan prije oralnog izbacite meso i prebacite se na rižu ili tjesteninu s povrćem (ne šparoge, brokula ili kupus) te jedite puno voća.

Recite mu što volite u oralnom seksu - moguće je i da ga odbija jer misli da nije dobar u tome. I nemojte ga tjerati odmah na pola satnu seansu oralnog zadovoljavanja. Opustite se oboje i eksperimentirajte...


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO