05.12.18 u 22:37

EH, DA...

Najjače žene imaju najgori ljubavni život

Sigurni smo da imate barem jednu takvu frendicu - za nju prepreke ne postoje, nikad se ne žali, uvijek je nasmijana i zaposlena, sigurna u sebe i svoje mogućnosti... ali dečka niti na vidiku.

Samopouzdane i snažne žene idu kroz život uzdignute glave i nikad, ali baš nikad ne odstupaju od svojih stavova... a upravo je to razlog što imaju najgori ljubavni život.

Sigurni smo da imate barem jednu takvu frendicu - za nju prepreke ne postoje, nikad se ne žali, uvijek je nasmijana i zaposlena, sigurna u sebe i svoje mogućnosti... no dečki su pitanje koje se ne postavlja.

Evo i zašto - ovo je pet razloga zašto takve žene imaju problema u ljubavi:

Izbirljivost - da bi muškarac osvojio takvu ženu mora biti na njezinoj intelektualnoj razini, a važno  je i da razumije njene snove i strasti te da je spreman dijeliti je s njonomprvom ljubavi - poslom.

Ljubav nije prioritet - uspješnim i jakim ženama ljubav i veze gotovo nikad nisu prioriteti. Na prvom im je mjestu obično karijera, a ako su zadovoljne poslom koji rade, to im je dovoljno da budu sretne.

Ne padaju na fore - lažljivci, manipulatori i muljatori jednostavno nemaju niti najmanje šanse kod ovakvih žena

Ne podnose ispade - kako ne ovise ni o kome, a naročito ne o muškarcima, takve žene ne toleriraju ispade bilo koje vrste partneru, znajući jako dobro da to nisu zaslužile.

Same sebi na prvom mjestu - nije lako pronaći partnera koji će takvoj ženi pružiti dovoljno slobode da ostvari svoje ciljeve i snove, no nije ni nemoguće.

I da, frajeri... takve žene vam zapravo trebaju, jer će izvući ono najbolje iz vas...

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO