09.08.15 u 08:37

Muško ponašanje koje iritira žene

Muškarci koji se navuku na igrice žive u nekom svom svijetu i kad žena ode nekud sama i ostavi listu stvari koje bi bilo dobro napraviti dok je nema, ona se nada da će barem pola biti i napravljeno. 

Muškarci neke loše stvari rade nesvjesno, a ako želite imati manje problema sa svojom dragom, toplo preporučujemo da ove stvari izbacite iz svog repertoara.

Žene apsolutno polude kad im muškarac kaže da će ih nazvati nakon spoja, a onda to ne napravi. Rijetko kad je to namjerno zločesto ponašanje, obično im se žena nije dovoljno svidjela pa joj to ne žele reći ravno u glavu ili su samo malo flertali.

Ovisnost o video igricama još jedna je od stvari koje će ženama stvarno dići pritisak iznad svih granica. Muškarci koji se navuku na igrice žive u nekom svom svijetu i kad žena ode nekud sama i ostavi listu stvari koje bi bilo dobro napraviti dok je nema, ona se nada da će barem pola biti i napravljeno. Naravno, čim se vrata zatvore omiljena igrica je u pogonu, a tamo vrijeme prolazi na neki drugi način ... tako da kad stigne kući, muškarac je i dalje u igrici, a nije napravljeno ništa.

Svaki se muškarac barem jednom našao u situaciji da mu draga lupa na vrata od kupaonice, a on tamo sjedi spuštenih gaća i ... čita. Sportske stranice novina, strip, auto magazin, neki članak na netu, svejedno. Nakon toga možete samo očekivati pranje mozga, ništa drugo.

I da, ženama je ono vaše mahinalno namještanje testisa jednostavno degutantno. Nemojte to nikada raditi kad ona gleda. A i kad mislite da ne gleda. Jer će vidjeti. 

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO