07.07.18 u 18:19

MYTHBUSTERS

Muška G-tačka nije više tabu?

Budući da se nalazi na tako 'delikatnom' mjestu, prostata se može stimulirati s vanjske i unutarnje strane.

G-tačka kod muškaraca izaziva zbrku i zbunjenost, kako kod ženskog roda tako i kod muškog roda, a dobro je sakrivena od pogleda.

Većina se ljudi iznenadi kada saznaju da je G tačka kod muškaraca upravo njihova prostata odnosno orašasta žlijezda, a kroz nju prolazi mokraćni kanal. Smještena je između mjehura i crijeva.

Međutim, prvo pitanje koje nam padne na pamet je: kako stimulirati prostatu?

Budući da se nalazi na tako 'delikatnom' mjestu, prostata se može stimulirati s vanjske i unutarnje strane.

Kako bi stimulirali prostatu s vanjske strane, potrebno je upotrijebiti lagani pritisak na mjesto ispod testisa kod analnog otvora. Neki muškarci tvrde da na taj način mogu postići izrazito jake orgazme. G točka kod muškaraca može se nadražiti i iznutra,savijenim prstom, a morate napipati spužvasto 'tkivo.'

Kako dodirivanje prostate postaje sve raširenije kod parova tako su se i prizvođači seks igračaka prilagodili pa su danas na tržištu dostupni čak i vibratori za nadraživanje prostate.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO