11.01.18 u 14:47

STANJE NA PUTEVIMA U BIH

Mokar i klizav kolovoz

Na svim putnim pravcima savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima.

Stanje na cestama 11. 01. 2018. u 14 : 20 sati

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na dionici autoputa A-1 Visoko-Sarajevo, saobraća se usporeno-zaustavnom trakom.

Na svim putnim pravcima savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima. Povećana je opasnost od odrona na dionicama koje vode kroz usjeke, pa apelujemo na vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno i napominjemo da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno.

Zbog radova na polaganju kablova na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica (tunel Lendava-motel Lendava) mehanizacija će zauzeti jednu traku (od postojeće tri), tako da će vozila saobraćati usporeno.

Povremene obustave saobraćaja mogu se očekivati od 08 do 15 sati na magistralnom putu M-18 kod mjesta Olovske Luke, a razlog su radovi na deminiranju terena.

Zbog urušavanja potpornog zida jednom trakom saobraća se na magistralnom putu M-14.2 Resanovci-Drvar.

Na graničnom prelazu Bosanski Brod pojačan je promet vozila na izlazu iz naše zemlje. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO