15.05.17 u 14:35

TERME TUHELJ

Mjesec zdravlja i rekreacije

Pripremite se za ljeto uz odlične programe u Termama Tuhelj.

Dolaskom proljeća svi pričamo o aktivnom bavljenju sportom, rekreaciji i popratnim stvarima koje nam pomažu da se pripremimo za ljeto, no zapitajmo se da li je to sve zaista tako ili sve ostaje na razini priča i dogovora. Da bi odluka bila što lakša, u Termama Tuhelj pripremili su odlične programe koji će vam pomoći da vratite tijelo u formu, saznate više o zdravoj prehrani te saznate kako pravilnim korištenjem Svijeta sauna i savjetima kozmetičara i fizioterapeuta, možete pripremiti svoje tijelo i organizam za tople ljetne dane.
Proljetni paket uz 50% popusta


Vikend će biti dovoljan da naučite pokoju zdravu naviku koju ćete moći kontinuirano primjenjivati kod kuće, a da bi učenje bilo što jednostavnije, pripremili su i posebno Proljetno buđenje osjetila, paket u kojem možete neograničeno uživati u Svijetu sauna i kupanju na Vodenom planetu, a kao iznenađenje tu je i poklon gdje 2. osoba ostvaruje 50% popusta.


Aktivnosti u vodi i na suhom


Uz redovne aktivnosti kretanja koje vam prezentiraju uz vođenje šetnje, nordijsko hodanje i vožnju biciklom, pripremili su i odlične vježbe u vodi za koje kažu da u učinkovitije od onih na suhom. Upravo zbog otpora vode, mišići rade aktivnije čak i kada mi toga nismo svjesni. Svakoga dana u 11:00 h na Vodenom planetu isprobajte odlične vježbe u vodi, a za pravilno držanje i što bolju izvedbu, tu su i njihovi fizioterapeuti. Ako ste više za aktivnije vježbanje, onda rezervirate popodnevni termin od 17:00 h kada vas očekuje plesni aqua aerobic. Za sve one željne aktivnijeg vježbanja, na raspolaganju vam je fitness centar i grupne vježbe u polivalentnoj dvorani.