09.07.17 u 17:11

MASTERCARD ZLATNI SPONZOR SFF-A

Mastercard i Sarajevo Film Festival nastavljaju partnerstvo

Mastercard i Sarajevo Film Festival najavili su nastavak saradnje i ovo će biti treća godina zaredom da je Mastercard Zlatni sponzor najrelevantnijeg umjetničkog događaja u regionu.


U protekle dvije godine, Mastercard je pružio bezbrojne poslastice posjetiocima Festivala i omogućio za nekoliko sretnih vlasnika kartica neprocjenjivo iskustvo crvenog tepiha zajedno s filmskim zvijezdama i filmskim stvaraocima. Ni ove godine neće biti drugačije, budući da je Kompanija pripremila dva VIP festivalska iskustva crvenog tepiha za korisnike Mastercard i Maestro kartica, ali i neka druga lijepa iznenađenja koja će posjetioci vidjeti i doživjeti za vrijeme samog Festivala.

"Tokom godina, neprocjenjiva iskustva su postala sinonim za Mastercard. Naša kompanija svakodnevno radi na poboljšanju iskustava - od bržeg, pouzdanijeg i sigurnijeg plaćanja do uvođenja inovacija u poslovanje kako bi vlasnicima kartica priuštili jedinstvena iznenađenja." rekao je Amir Trokić, Account Manager za Bosnu i Hercegovinu u kompaniji Mastercard i izrazio zadovoljstvo ovom produženom saradnjom: "To je zato što vjerujemo da su iskustva najvažnija, te smo posvećeni proširivanju jedinstvenih mogućnosti za naše korisnike kartica. Važnost Sarajevo Film Festivala, savršeno se podudara sa našom vizijom dostizanja neprocjenjivih iskustava naših korisnika kartica u Bosni i Hercegovini."

"Zadovoljstvo je da je veliki svjetski brend Mastercard naš partner, te da se Sarajevo Film Festival pridružio porodici velikih festivala, poput Cannesa i Berlinalea, koje ova kompanija također podržava. Ovo je treća godina naše saradnje u kojoj Mastercard daje značajan doprinos poboljšanju kvalitete Sarajevo Film Festivala kao velikog kulturnog i društvenog događaja", rekao je direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra.


###

O kompaniji Mastercard
Kompanija Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svjetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svijetu koja povezuje korisnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekte u preko 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rješenja koja nudi kompanija Mastercard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti - kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama - jednostavnijim, bezbjednijim i efikasnijim za sve. Pratite nas putem Twittera @MastercardNews, ili nam se priključite u razgovoru na našem blogu Beyond the Transaction Blog i prijavite se za najnovije vijesti na Engagement Bureau.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO