20.03.17 u 10:08

ŠTA NAM DONOSI PROLJEĆE

Ljubavni horoskop za april: Ovnu se vraća partner iz prošlosti, Djevica romantična i zanesena, Vodolija strastvena i puna samopouzdanja

Kome će proljeće donijeti novu ljubav, kome nemir u srcu a kome konačni rastanak? Bilo da ste u paru ili sami, saznajte kakva će vaša ljubavna sudbina biti tokom aprila 2017, piše Mjesečni horoskop.

OVAN


Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem partnerstva će da se retrogradno vrati u vaše polje tajni već početkom mjeseca i zadržaće se tamo do samog kraja aprila. Bićete skloni da nešto krijete od bračnog ili emotivnog partnera. Vaše čudno ponašanje izazivaće sumnju kod vašeg partnera, što može da dovede do nesuglasica i zahlađenja u odnosima. Nakon nekog vremena napetosti, konačno ćete izaći iz faze ćutanja i nadoknadićete dane povučenosti. Nećete direktno reći partneru šta je bio razlog vašeg čudnog ponašanja i o čemu ste toliko ćutali. Umesto toga ćete mu ispričati nekoliko verzija i ostaviti ga da sam donese zaključak. Nakon toga će se vaš odnos vratiti u ravnotežu.

Ako ste slobodni:

Venera, koja će se retrogradno vratiti u vaše polje tajni može vam doneti susret sa bivšom ljubavi, što će u vama probuditi stara osjećanja. Bivša ljubav neće biti ravnodušna, pa bi moglo da dođe do obnavljanja nekadašnje veze. Romansa će trajati dvije-tri nedelje, do pred kraj meseca. Onda ćete povesti razgovor o onome što je dovelo do toga da se raziđete kada ste prvi put bili u vezi. Ako ne uspijete da prevaziđete prošlost, ovog puta ćete se razići zauvijek. Stariji Ovnovi će se uplesti u tajnu vezu i imaće velika očekivanja, jer će idealizovati drugu osobu. To će potrajati relativno kratko. jedan nepromišljen potez druge osobe razbiće im iluzije i vratiti ih u realnost.

BIK

Ako ste u vezi:

Partner vam je privržen i nastojaće da vam udovolji. Vi ćete s druge strane, biti povučeni i zaokupljeni svojim problemima, pa nećete dovoljno pažnje posvećivati partneru. Vaša planeta, Venera će biti retogradna do polovine aprila. To će vas činiti udaljenim od partnera, pa se ovaj može osjećati zapostavljeno i to će ometati vaš odnos.

U drugoj polovini aprila Venera izlazi iz retrogradnog hoda, pa ćete i vi da se okrenete partneru i nastojaćete da nadoknadite propušteno. Pokazaćete partneru da vam je važan tako što ćete izaći na neko mjesto gdje oboje volite da budete. Obasipaćete voljenu osobu malim znacima pažnje. Najvažnije je da iskreno pokažete svoja osećanja.

Ako ste slobodni:

Neko koga poznajete od ranije, a koga niste duže vrijeme vidjeli, ponovo će se pojaviti u vašem životu. Kako ste i ranije imali simpatije prema toj osobi, poželjećete da je zavedete. Pri tome ćete djelovati tajanstveno i harizmatično, čime ćete privući pažnju druge osobe. Između vas dvoje će doći do avanture koja će biti kratkog vijeka jer će vam druga osoba priznati da ima druge planove u životu ali da nije mogla da vam odoli. Stariji Bikovi će biti zainteresovani za avanture i neće željeti da nešto umnogome mijenjaju svoje navike. Jedino što će na kratko promijeniti je što će biti vrlo aktivni i dinamični u svojim avanturama, mada su po prirodi ležerni.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Predložićete bračnom ili emotivnom partneru nešto što možete da radite zajednički, a što se odnosi na vaš zajednički život, porodicu i što vam donosi poboljšanje kućnog budžeta. Oboje ćete se složiti oko uljepšavanja vašeg stambenog prostora. Partner će biti oduševljen vašim prijedlozima i uključiće se u zajednički rad na onome oko čega se dogovorite.

U drugom dijelu aprila ćete otići na kraći izlet sa voljenom osobom na mjesto gde je u blizini priroda gdje možete oboje da se opustite i uživate. To može da bude planinski predio ili neko jezero. Na tom putovanju ćete upoznati zanimljive ljude sa kojima ćete se družiti. Voljenoj osobi ćete poklanjati više pažnje na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni:

Nedostajaće vam osoba sa kojom ste ranije bili u vezi. Shvatićete da je bio pogrešan potez to što ste se razišli i počećete da razmišljate kako da stupite u kontakt s njom. U slučaju da je uzrok razlaza bio do vas, vašom greškom, bićete spremni da to ispravite, a ako je to bilo zbog druge osobe, bićete spremni da oprostite. Naći ćete način da se vidite sa bivšim partnerom i imaćete realne šanse da obnovite vezu, ali pod uslovom da ne čekate dugo.

Stariji Blizanci bićete privučeni osobom koja će vam slati suptilne signale da joj se dopadate. Nakon što joj priđete, ubrzo ćete saznati da je u vezi ili braku ali ćete pristati na tajnu vezu jer će vam se osoba veoma dopasti.

RAK

Ako ste u vezi:

Primijetićete kako se vaš partner trudi da poboljša uslove vašeg zajedničkog života i da zbog toga nema dovoljno vremena da se posveti vama onoliko koliko biste vi to želeli. Prihvatićete njegovu zauzetost obavezama kao znak pažnje i podržaćete ga tako što ćete se prema njemu odnositi brižno, onako kako to samo vi umijete.

Osjećaćete potrebu za izlascima i druženjem ali nećete uspijevati da se dogovorite sa prijateljima i organizujete. Partner će vam priskočiti u pomoć tako što će on sam organizovati poneki zajednički izlazak i prirediti vam nešto što vi volite. Na primjer, odlazak na predstavu koju želite da pogledate ili u bioskop, na koncert i slično. To će vas činiti srećnim.

Ako ste slobodni:

Duže vrijeme vam se sviđa osoba koja je često u vašoj blizini, a koje je i fizički blizu vas jer stanuje ulicu dalje, u bližoj okolini. Često se srećete, a poznajete se i preko zajedničkog prijatelja. Nagovorićete prijatelja da organizuje zajednički izlazak i krenućete u osvajanje. Vaša simpatija se neće opirati direktno vašem udvaranju ali će se praviti da to ne primjećuje ili zaista neće to primjećivati. Nećete biti sigurni da li je ta osoba rasijana i u svom svijetu ili nije zainteresovana za vezu.

LAV


Ako ste u vezi:

Imaćete osjećaj da se vaš partner udaljava od vas i biće vam jasno da je to zbog vašeg nastojanja da se istaknete u društvu i zauzmete bolje pozicije. Vašem partneru je potrebno da se istaknete u vašem braku, emotivnoj vezi, porodičnim stvarima. Ako na vrijeme uvidite šta vam je važnije i ko vam je važniji, izbjeći ćete nesuglasice i zahlađenje u odnosima.

Vašem partneru je potrebna vaša podrška jer ne može sve sam. Zbog toga nemojte izbjegavati svoje porodične odgovornosti, pogotovo ako imate djecu. Posvetite više pažnje porodici. Sklad u vezi sa partnerom ostvarićete tako što ćete biti prisutni i aktivni u rešavanju važnih zajedničkih i porodičnih pitanja. Budite oslonac voljenoj osobi.

Ako ste slobodni:

Ako ste slobodni od skora, jer vas je partner s kojim ste bili u vezi ostavio, nećete prihatiti kraj veze i nastojaćete svim raspoloživim sredstvima da uvjerite bivšeg da je pogriješio i da ste vi jedina i prava osoba sa kojom treba da bude u vezi. Ovaj će da vam se opire i tjera kontru, što će dovesti do usijanja i otvorenog sukoba između vas dvoje. Ako ste duže vreme slobodni, poželjećete avanturu sa jednom osobom ali će ova htjeti više od avanture i neće vas pustiti na miru.

Nešto starijim Lavovima će prijati susret sa osobom sa kojom su nekada bili u vezi. Bivši će vam priznati da je još uvek zaljubljen u vas. Vi iz principa nećete priznati da niste preboljeli tu vezu i nećete se lako prepustiti osvajanju.

DJEVICA

Ako ste u vezi:

Ako ste u vezi: Uviđate da je neophodno da više vremena i pažnje posvetite vašem bračnom ili emotivnom partneru jer ste već više puta propustili važne zajedničke trenutke i počeli ste da se udaljavate jedno od drugog. Imate potrebu da nadoknadite propušteno i pobrinućete se da to učinite, što će obradovati vašeg partnera.

Mada niste skloni pokazivanju emocija, voljenoj osobi ćete poklanjati nježnost i imaćete bolji osjećaj za njene potrebe i raspoloženja, što će vam doneti bolju bliskost i zajedničke trenutke u kojima ćete oboje uživati. Venera će retrogradno vratiti u vaše polje braka i ljubavi i činiće vas romantičnim i zanesenim, što će vašeg partnera činiti srećnim.

Ako ste slobodni:

Sa osobom koja vam se duže vrijeme dopada i sa kojom ste već bili u kratkoj vezi, ne uspijevate da se uskladite. Vaš odnos je promjenjiv. Čas ste blizu jedno drugom i čini vam se da je to prava osoba za vas, a čas se oko nečeg ne možete složiti pa počnete da se udaljavate. Tokom aprila bićete u mogućnosti da vašu vezu obnovite i da se oboje uozbiljite. Shvatićete da vam je stalo jedno do drugog i da sitnice ne smiju da stoje na putu vašoj sreći. Prilagodićete se.

Nešto starije Djevice će se zaljubiti i biće zanesene i u oblacima. Ovo je za vas povoljan mjesec za ljubav ali pod uslovom da ne ponavljate stare greške. Ako ovog puta bude ozbiljno, nemojte da se uplašite i povučete.

VAGA

Ako ste u vezi:

Izabraćete pravi trenutak da partneru saopštite šta ste isplanirali da promijenite u izgledu vašeg zajedničkog doma. Kako on u tom trenutku neće moći da nađe primjedbu, uspjećete da ga nagovorite da vam se pridruži i da zajedničkim snagama i sredstvima obavite nešto što duže vrijeme odlažete. Kada to završite uvjerićete se da je to bila dobra odluka.

Nedostaju vam zajednički trenuci, izlasci i druženja. Nakon što završite proljećno sređivanje, predložićete partneru izlet u prirodu, gdje možete provesti lijep vikend udvoje. Kako će vaš plan uspjeti, dogorićete se i naredni vikend da provedete na sličan način, samo ćete ovog puta pozvati i zajedničke prijatelje. Uživaćete u provodu i bićete zadovoljni.

Ako ste slobodni:

Odlučili ste da vam sloboda više ne prija i da ćete se bolje osjećati ako prekinete samački život i nađete nekog s kim možete da dijelite zajedničke trenutke. Kako još ne poznajete osobu koja bi vam odgovarala kao budući partner, potrudićete se da je upoznate. Prilika će vam se pružiti na zabavi kod jednog prijatelja ili tokom izlaska. Upoznaćete osobu koja posjeduje kvalitete koje cijenite. Ako budete spontani, iskreni i šarmantni, nova veza je na pomolu.

Starije Vage će biti u prilici da biraju između bar dvije osobe koje će biti zainteresovane za vezu sa njima. Odaberite onu koja pokazuje lijepe manire. Druga osoba je dobrostojeća ali naviknuta da sve dobija zahvaljući novcu.


ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Potrebna vam je podrška i osjećanje da ste voljeni i nekome potrebni. To će vas motivisati da se više dajete u odnosima sa bračnim ili emotivnim partnerom i da na prvo mjesto stavljate potrebe svog partnera. Vaš partner će biti prijatno iznenađen vašom brigom jer to ne pokazujete često na toliko očigledan način. U svakom slučaju će to umjeti da cijeni.

Kako ćete osjećati pojačanu potrebu da veći dio slobodnog vremena provodite u društvu voljene osobe, pokazaćete inicijativu za zajedničku zabavu i provode. Znate dobro šta vaš partner voli i šta ga zabavlja, pa čak i ako vi imate nešto drugo od zabave što više volite, ovog puta ćete se prilagoditi partneru. Iznenadiće vaš što ćete se oboje odlično zabavljati.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom ste u prošlosti imali skladnu vezu i koju još uvek niste preboljeli, odjednom će se ponovo pojaviti u vašem životu zahvaljujući Veneri koja se retrogradno vraća u vaše polje ljubavi i tu ostaje većim dijelom aprila. Između vas i bivšeg partnera probudiće se ponovo nekadašnja osećanja i oboje ćete poželjeti da pokušate ponovo. Ovakva šansa se pruža možda samo jednom u životu. Potrudite se da ovog puta ne uprskate i dajte sve od sebe.

Stariji Škorpioni će biti otvoreni na udavaranja ali će im više prijati zabava od bilo čega ozbiljnog na ljubavnom polju. Jedna osoba koja već duže vrijeme pokušava da vas zavede biće blizu toga da uspije u svojoj namjeri.

STRIJELAC


Ako ste u vezi:

Zajednički trenuci sa voljenom osobom biće usmjereni na rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Nešto što duže vrijeme odlažete, sada će konačno moći da se realizuje jer ćete se oboje usaglasiti i potuditi oko toga. Jedno drugome ćete pružati oslonac i podršku, što će dovesti do pojačane bliskosti. Imaćete više vremena jedno za drugo.

Prijaće vam da sa partnerom razgovarate o temama o kojima volite da razgovarate, a u poslednje vrijeme niste imali vremena za to, jer ste oboje bili zaokupljeni svako svojim obavezama. Zajednički izlasci i provod su vam neophodni kako biste se opustili, a za to ćete uspeti da se organizujete u drugoj polovini aprila.

Ako ste slobodni:

Sunce većim dijelom aprila prolazi kroz vaše polje ljubavi, gde je egzaltirano, što će vas činiti punim inicijative u traženju osobe sa kojom biste mogli da uđete u novu emotivnu vezu. Privlačiće vas osobe od akcije, avanturističkog duha i strastvene. Takvu osobu možete upoznati na mjestima za zabavu ali i u prirodi ili sportskim terenima ako budete izlazili na rekreaciju. Vi volite dinamiku u vezi i nije vam od primarne važnosti koliko će veza da traje.

Nešto stariji Strijelci će tražiti kvalitet na prvom mjestu i biće u prilici da upoznaju osobu koja će zadovoljavati njihove kriterijume. Ostaje vam još da provjerite da li vi zadovoljavate potrebe osobe koja vam se dopadne.

JARAC

Ako ste u vezi:

Zajedničko vrijeme sa voljenom osobom će vam biti važnije od stalne posvećenosti poslu i životnim ciljevima. Izlasci sa partnerom u pozorište, bioskop, koncert ili odlazak na izlet u prirodu kada je lijepo vrijeme predstavljaće vam izvor pozitivne energije i činiće vas motivisanim, vedrim i punim inicijative, što će prijati vašem partneru.

Bićete više nego obično posvećeni vašoj porodici i potrudićete se da vaš dom zablista. Partneru ćete predložiti vaše zamisli o uljepšavanju izgleda vašeg doma, a partneru će se to dopasti, pa ćete zajedničkim snagama da to sprovedete u djelo. Imaćete dovoljno vremena i za intimne trenutke udvoje, što će vas još više zbližiti i poboljšati vašu emotivnu vezu.

Ako ste slobodni:

Merkur će se kretati retrogradno kroz vaše polje ljubavi, što vam može donijeti susret sa bivšim partnerom. Kako nećete imati nikoga ko bi mogao da vam privuče pažnju, ovaj susret će u vama pokrenuti nekadašnja osjećanja, a nakon nekoliko susreta ćete zaključiti da je i bivši partner zainteresovan da ponovo pokušate. Postoje izgledi na uspeh, pod uslovom da ne ponovite greške koje su prvi put dovele do raskida. Na to naročito pripazite jer ćete biti skloni ponavljanju grešaka.

Nešto starijim Jarčevima neće prijati izlasci i zabava. Umjesto toga, počećete da se tajno viđate sa jednom osobom koja nije slobodna, a koja vas od skora zavodi i djeluje vam privlačno. Pazite da neko ne otkrije vašu tajnu vezu.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Vaš bračni ili emotivni partner i vi imaćete mnogo ideja i prijedloga o tome kako biste mogli da poboljšate vaš zajednički život i unaprijedite vašu emotivnu vezu. Prijaće vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakoga dana kad god budete u mogućnosti. To će vam pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova, a biće vam i zabavno.

Prijaće vam zajednički izlasci, kako u restorane i kafiće, tako i u prirodu. Ljepše vrijeme će u vama pokrenuti potrebu da se više krećete. Kako oboje imate zajednička mjesta na koja volite da idete, organizovaćete izlete na planinu, rijeku, jezero, gdje god budete mogli da se izdvojite iz gužve i gde možete da provedete vrijeme nasamo sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni:

Imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspjećete da privučete njenu pažnju. Potrudićete se da se prethodno dobro informišete o tome šta vašu simpatiju zanima, šta voli, za kakve se tipove interesuje i predstavićete joj se upravo kao neko koga zamišlja kao idealnu osobu. Pazite da ne pretjerate, jer ako se budete previše pretvarali da jeste ono što miste, doživećete neslavni kraj. Ako budete mudri i šarmantni, uspjećete da je dobijete i uđete u novu vezu.

Nešto starije Vodolije će biti strastvene i pune samopouzdanja. Neće oklijevati da osobi koja im se dopada priđu direktno i sa riječi pređu na dijela. Faktor iznenađenja će im pomoći da postignu uspjeh. Dalje već moraju da se dokažu.

RIBE

Ako ste u vezi:

U odnosima sa bračnim ili emotivnim partnerom bićete dobrog raspoloženja i pružaćete pažnju, nježnost, iskrene emocije, što će prijati i vama i vašem partneru. Lijepo ćete se slagati oko svih važnih stvari i umjećete da osmislite zajedničke trenutke na obostrano zadovoljstvo. Svom partneru ćete prenositi svoje dobro raspoloženje.

Zajedničke planove o kojima ste ranije razgovarali sa partnerom, a niste iz nekog razloga imali mogućnosti ili vremena da ih sprovedete u djelo, tokom aprila ćete biti u mogućnosti da ostvarite. Vaš partner će zajedno sa vama da se potrudi da ono što je i vama i njemu važno dođe na dnevni red i počne da se rešava. Uživaćete i u zajedničkim izlascima.

Ako ste slobodni:

Promijenićete nešto u svom izgledu i nastupu što će imati pozitvan efekat. Privlačićete pažnju i poglede drugih i lako ćete zaključiti kome se dopadate, pa ćete moći da izaberete osobu koja bi vama odgovarala kao partner. Kako će vam se samopouzdanje pojačati, odlučićete da preduzmete odgovarajuće korake kako biste osobu koja vas privlači bolje upoznali i kako biste je šarmirali. Na pragu nove emotivne veze bićete već u drugoj polovini aprila. Nešto starijim Ribama prilaziće nekolicina udvarača. Bićete mudri i nećete se upuštati u emotivne veze na prvi pogled, već ćete procijeniti da li neko od ovih koji kruže oko vas zaista odgovara vašim kriterijumima.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO