16.01.16 u 15:33

Leonardo o Oscaru

Možda nikad napetija situacija nije vladala zbog dodjele Oscara, a sve zbog samo jednog glumca.

Četiri puta bio je nominiran, ali zlatni kipić nikako ne želi u njegove ruke. Hoće li ove godine prestati prokletstvo Leonarda DiCaprija znat ćemo već 28. februara?


Film Povratnik nominiran je u čak 12 kategorija, a u jednoj od njih, onaj za najboljeg glumca našao se i Leo. Čini se kako su fanovi daleko napetiji od njega i sa puno većim nestrpljenjim iščekuju konačni ishod. Leonardo je potpuno smiren i vrlo realan kada je Oscar u pitanju.


'Ne znam zašto bih trebao biti nervozan. Napravio sam sve što se moglo. Na snimanju dajete sve od sebe i to je sve što možete učiniti. Ono što je utješno u cijeloj toj priči o nagradama je to što nemate baš nikakvu kontrolu nad ishodom', rekao je Leo.


Glumac je oduševljen time što je film nominiran u čak 12 kategorija, a o mogućnosti da ove godine osvoji Oscar kaže: 'Previše sam vezan za film da bih znao zavrjeđuje li uistinu nagradu ili ne'. Bez obzira na to, mi mu držimo palčeve.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO