18.04.17 u 09:56

HE HE...

Koliko seksualnih partnera je potrebno za sreću?

Broj seksualnih partnera muškarcima služi za hvaljenje (ili laganje, zavisi od broja), dok je kod žena situacija obrnuta, no koliko nam ih stvarno treba?
Seks je omiljena zabava većine ljudi, no pitanje koje muči sve je - koliko je zapravo potrebno imati seksualnih partnera da biste bili sretni? Ako gledamo serije i filmove - brojke su zastrašujuće, jer su primjerice poznate cure iz Seksa i grada imale sveukupno 95 partnera u 6 sezona serije.

I da, uglavnom su bile zadovoljne, iako je Samantha uvjerljivo vodila po broju frajera. No, da vidimo što rade normalni ljudi... Amerikanci su nedavno napravili istraživanje u kojem su ispitali preko 16 tisuća Amerikanaca raznih seksualnih preferencija, a rezultat je možda i iznenađujući - oni najsretniji su imali jednog partnera godišnje.

Tako se i ovo istraživanje pridružilo plejadi ostalih u kojima se tvrdi da se ljudi osjećaju sretnije i zadovoljnije kad su posvećeni jednoj osobi i vjerni.

Ukratko, ključ sreće su monogamni odnosi koji onda uzrokuju potpunu intimnost s jednom osobom i tome bi trebalo težiti.

Stoga, ako spadate u one koji sreću traže u više kreveta - na krivom ste putu.KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO