08.01.18 u 16:20

STVARNO?

Koliko seksa žele žene?

Obično se u razgovore ubacuje neka sumanuta gomila neprovjerenih mitova i urbanih legendi među kojima je najgluplja ona da - muškarcima seks treba, a ženama je nužno zlo.

Žene i seks, to su dvije teme koje su muškarcima uvijek na usnama, uz sport, naravno. No, obično se tu ubacuje neka sumanuta gomila neprovjerenih mitova i urbanih legendi među kojima je najgluplja ona da - muškarcima seks treba, a ženama je nužno zlo.


To implicira da žene ne vole baš seks i ne smatraju ga važnim u vezi, što je totalna glupost - u cijelom nizu anketa i istraživanja debelo preko 80 posto ispitanica redovito naglašava da je seks ključan dio svake veze.


Ima toga još - preko polovine žena u vezama tvrdi da želi više seksa nego što ga imaju u trenutnoj vezi, što posljedično znači da očito zakazuje partner... koji se okolo žali kako mu žena ne da...


Nastavljamo s brojkama - čak više od 60 posto žena rado bi se seksalo 3 do 5 puta tjedno, što je opet pokazatelj muške lijenosti u ispunjavanju bračnih/vez(a)nih obveza.


Za kraj, ogromnih 13 posto žena seksalo bi se više od šest puta tjedno, a ako ne shvaćate što to znači: svaki osmi frend kojeg imate trebao bi stalno imati onaj znakoviti osmijeh na licu... a vi sami prebrojte frendove i razmislite imate li i jednog takvog...

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO