19.02.17 u 11:41

O, DA...

Koliko muškarcima smeta kada se dugo ne seksate

Uvriježeno je mišljenje kako je muškarcima seks važniji nego ženama.

Međutim, uprkos tome, brojna novija istraživanja pokazuju kako to baš nije tako te kako je ženama seks također vrlo važan. Kako god bilo, mi smo za potrebe ovog članka, odlučili istražiti kako i koliko tačno nedostatak seksa utiče na pripadnike jačeg spola, piše “Index“…


“Seks mi je jako važan i sve duže od sedam dana mi je previše. Osim u vanrednim situacijama, poput bolesti, smrtnog slučaja, udaljenosti i slično.”


“Ako sam u vezi, onda mi je redovan seks potpuno normalan. Ako cura ne želi spavati sa mnom neko određeno vrijeme, nešto se događa, a to ne bi predugo tolerisao.”


“Muškarac sam, ali otvoreno priznajem – ima dana kada se ni meni ne da. Ponekad sve što želim nakon napornog dana jeste doći kući i zaspati pored nje te ni ne pomislim na seks. Međutim, seks jedno mjesečno također nije opcija.”


“Dva puta sedmično je minimalno. Sve manje od toga ne dolazi u obzir.”


“Ako mi se ta cura sviđa, uopšte mi nije bitno koliko se često seksamo. Kad nam dođe, bitno je da je uvijek dobro. Kvaliteta prije kvantitete.”


“U mlađim danima mi je količina seksa bila puno važniija. Sad je važno da se razumijemo po tom pitanju i da želimo isprobavati nove stvari. Ne brojim koliko puta sedmično spavamo, jer nema potrebe. Bitno je da oboje uživamo!”


“Ako sa svojom curom ne mogu spavati tri puta sedmično, onda mislim da negdje postoji neki problem. Umor mi nije izgovor, a ni stres. Seks ionako poboljšava raspoloženje.”


“Nemam neku određenu brojku koliko se puta sedmično ili mjesečno moramo seksati. Međutim, ako me odbije nekoliko puta zaredom, to nema šanse da ću tolerisati, jer mi je seks u vezi jako bitan.”

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO