30.01.19 u 22:13

DA?

Koliko godina ima savršena žena?

Bilo da su u pitanju stariji ili mlađi muškarci, uvijek biraju žene između 20 i 30 godina, pokazuje jedno istraživanje.

Kako muškarci zamišljaju idealnu pripadnicu suprotnog spola? Žene to zapravo i ne bi baš trebalo pretjerano zanimati, no ako vas škaklja ta informacija, evo odgovora - kada se muškarce pita da opišu ženu koju bi najradije oženili, uvijek opisuju mlade žene u dvadesetim godinama.

Bilo da su u pitanju stariji ili mlađi muškarci, uvijek biraju žene između 20 i 30 godina, pokazuje jedno istraživanje.

Za razliku od muškaraca žene su puno umjerenije i odmjerenije kada su godine u pitanju. One obično traže muškarca svojih godina ili malo starijeg.

Studija je provedena na 12.500 muškaraca, i čarobni broj ženskih godina za sve njih jest između 24 i 25 godina, neovisno o tome koliko je muškarac star. Žene u tim godinama su, prema mišljenju muškaraca, najpodobnije za potomstvo.

Ženama su s druge strane najprivlačniji partneri njihovih godina ili malo stariji, a njihov odabir objašnjava se činjenicom da će stariji muškarac prije ženi ulijevati sigurnost nego mlađi.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO