05.03.18 u 09:01

HE HE :)

Koliko bi (minuta) stvarno trebao trajati seks?

Po pitanju izdržljivosti muškaraca tijekom seksualnog odnosa puno je nesporazuma i očekivanja, ali zato nam je znanost dala brojke po kojima bismo se mogli voditi.


Kod većine muškaraca seks traje kratko. Do orgazma kod njih ne prolazi puno vremena i prema većini istraživanja muškarci u krevetu traju između 4 i 7 minuta, maksimalno 10. To je pak za većinu žena prekratko.

Stručnjaci smatraju kako je prava mjera između 7 i 13 minuta. Prema mišljenju seksualnih terapeuta, ovo je poželjno vrijeme trajanja seksualnog odnosa od trenutka penetracije. Sedam minuta je adekvatan, a 13 minuta željeni rezultat.

Za kvalitetan seksualni odnos zadovoljavajuće duljine stručnjaci imaju 2 savjeta.

1. Ne ignorirajte predigru.
Većina žena smatra kako bi predigra trebala dulje trajati dok je muškarci često ignoriraju. Nježno podsjetite svog partnera kako je i ona važan dio seksualnog odnosa.

Dok su muškarci vizualni tipovi i dodir im često uopće nije potreban, žene ipak preferiraju stimulaciju dodirom i ona će ih maksimalno uzbuditi.

2. Probudite svoju pustolovnu stranu.

Svaki par u svoj seksualni život mora uključiti što više fleksibilnosti i mašte jer će tako seks biti najbolji, ali i trajati dulje od prosjeka.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO