11.07.19 u 11:46

STVARNO?

Keto dijeta poboljšava seks?

Promjena prehrane itekako utječe na rast ili pad libida, a izgubit ćete želju za seksom ako ne održavate pravilnu razinu potrebnih nutrijenata.

Keto dijeta pripada ekstremnoj vrsti prehrane koja može narušiti zdravlje, kažu mnogi stručnjaci, a uvrštena je i na američku listu "najgorih dijeta" koju su objavili US News i World Report.

Ipak, mnogi tvrde kako je zahvaljujući ovoj dijeti njihov seksualni život - oživio!

Promjena prehrane itekako utječe na rast ili pad libida, a izgubit ćete želju za seksom ako ne održavate pravilnu razinu potrebnih nutrijenata.

Nekoliko dana na keto dijeti
možete osjetiti pad libida, piše TOI. Ali kada se vaše tijelo navikne na novu prehranu, želja za seksom će se vratiti i to znatno jača nego prije.

Keto dijeta dat će vam više energije,
posebice nakon gubitka kilograma nećete osjećati umor i pad raspoloženja, a to je sve povezano i sa željom za seksom.

Tijekm prehrane na keto dijeti, nećete više konzumirati većinu onih nezdravih namirnica koje ste prije konzumirali, a to podiže u organizmu i želju za seksom, piše TOI.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO