08.01.19 u 23:02

ZNATE LI?

Kakve su žene po mjesecu rođenja

Mjesec rođenja govori dosta o vašem karakteru, iako u ovom članku zapravo ne govorimo o horoskopu...

Najizdržljivije žene

U januaru na svijet dolaze žene koju su najizdržljivije i najstrpljivije. Kažu da su ove žene često obdarene crtama muškog karaktera koje se ne žale i koje će samostalno i ponosno rješavati svoje probleme. Žene rođene u januaru ne vole sređivati kuću i čistiti, a što se kuhanja tiče jedne su od najboljih kuharica jer imaju talenta.

Tvrdoglave žene

U februaru se rađaju osjetljive, uporne i tvrdoglave žene koje mogu biti osvetoljubive. Ove žene sklone su živčanim slomovima, ali istovremeno imaju visoku razinu samokontrole. Odluke donose brzo bez previše razmišljanja i ne boje se poteškoća. Često se žure pa nisu uvijek točne, a s obzirom da odlično znaju kako manipulirati drugima imaju dobru karijeru i jako vole djecu.

Ranjive žene

U martu se rađaju najosjetljivije žene koje su vrlo ranjive i osjećajne. Njihova tvrdoglavost ide im na štetu, a obzirom da su nesigurne često su i nesretne. Zbog njihove sramežljivosti teško dolaze do uspjeha. Šarmantne su i krhke zbog čega često privlače muškarce koje smatraju svojim zaštitnicima.

Hrabre žene

U aprilu se rađaju motivirane, hrabre i uporne žene koje su poznate po svojoj praktičnosti i racionalnosti. Ovo su žene koje znaju što žele i koje uvijek postižu željeno. Ne podnose nestabilnost, a osjećaji i emocije su im uvijek na prvom mjestu.

Zahtjevne žene

U maju se rađaju zahtjevne, odlučne, samostalne i beskompromisne žene koje ne opraštaju lako. Ovo su tvrdoglave žene koje su često lideri i koje za prioritet stvaljaju materijalno.

Oprezne žene

U junu se rađaju oprezne žene koje su često nesigurne i ranjive. Ovo su dobre žene koje ne vole osvetu i sukobe. U izbjegavanju konflikta pomaže im dobra intuicija, a uvijek se ponašaju onako kako su raspoložene.

Stidljive žene

U julu se rađaju stidljive i skromne žene koje se stalno samoispituju i često su u brizi. Ovo su romantične i skromne žene koje duboko osjećaju, ali nikada to ne pokazuju. Obitelj i dom su za ove žene najvažnije.

Najponosnije žene

U avgustu se rađaju najneovisnije i najponosije žene koje su plemenite i dobre, ali izrazito željne moći. Ove žene vole biti u centru pažnje. Najviše vrednuju obiteljske odnose, pristojne su i iskrene, ali su i često sklone prijevari.

Temperamentne žene

U septembru se rađaju dame, koje su temperamentne i emotivne. Ove žene su proračunate i razborite. Pomalo su škrte i samoljubive, a vole biti u društvu u kojem uvijek traže vlastitu korist. Znaju dobro kuhati, ljubomorne su i pedantne.

Odgovorne žene

U oktobru se rađaju oštroumne i odgovorne žene koje su vrlo jednostavne u komunikaciji. Velikodušne i praktične, svoje odluke donose oprezno te imaju dobru memoriju. Nikada ne opraštaju izdaju, najviše čuvaju obitelj i odlične su domaćice.

Sebične žene

U novembru se rađaju sebične i proračunate žene koje jake ličnosti s visokom razinom intuicije. Ovo su vrlo ekonomične žene, temperamentne i strasne u ljubavi. Kada vole, vole jako i duboko.

Eksplozivne žene

U decembru
se rađaju eksplozivne i emotivne žene koje su neustrašive i uporne. Ovo su izravne i neovisne žene koje postižu uspjeh bez obzira na sve prepreke. Romantične, komunikativne, idealistične i dobre prijateljice koje nisu štedljive. Vrlo su temperamentne zbog čega često imaju poteškoća u obiteljskom životu.

Zanimljivo jel’ da?

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO