09.05.18 u 15:35

SAVJETI

Kako znalački oralno zadovoljiti ženu

Autor knjige Ian Kerner ponudio nam je radikalnu novu filozofiju o seksualnom uživanju žena kroz knjigu She Comes First.

Autor knjige Ian Kerner ponudio nam je radikalnu novu filozofiju o seksualnom uživanju žena kroz knjigu She Comes First – bitan vodič za oralni seks od autora knjige Be Honest—You’re Not That Into Him Either.

New York Times pohvaljuje Kernerov “hladan smisao za humor i opsesivnu želju za informiranjem”, dok on “potiče muškarce na određeno djelovanje”, a koje je još u podosta svijeta tabu tema.

Knjiga je neophodna pomoć prema zdravom i ispunjenijem seksualnom životu kako za nju tako i za njega. Prva je to knjiga koja nudi tehnike, ali i filozofiju, a u koju su se mnogi već uvjerili.

Kao što žene svugdje potvrđuju, muškarci nisu najbolje upoznati s uspješnim i kvalitetnim tehnikama zadovoljavanja žena. No srećom ova knjiga donosi znanje, donosi tehnike, otkriva sve tajne misterioznog svijeta ženskog zadovoljavanja, a nakon nje vaš (njegov) jezik samo dokazuje da je pero uvijek puno jače od mača.

Prema seksualnom terapeutu (i evangelizatoru ženskog orgazma) Ianu Kerneru, oralni seks nije samo predigra, već je to glavni, jednostavno najbolji način vođenja žene kroz cijeli proces uzbuđenja. Ponovo i iznova.

Knjiga je zabavna i informativna i prava je virtualna enciklopedija ženskih užitaka, s detaljnim uputama desetaka provjerenih i prije svega sigurnih tehnika za dosljedno zadovoljavanje žene i osiguravanje međusobno seksualnog ispunjenja.

Kupite knjigu na Amazonu.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO