22.01.20 u 11:29

SAVJETI

Jutarnje navike uspješnih ljudi

Samokontrola, snaga volje i naše intelektualne sposobnosti na vrhuncu su u jutarnjim satima, a toga su itekako svjesni oni koji mijenjaju svijet i diktiraju pravila.

Uspješni ljudi imaju svoje određene jutarnje rutine, rituale kojih se ne odriču lako. Prema istraživanju Sveučilišta Nottingham samokontrola, snaga volje i naše intelektualne sposobnosti na vrhuncu su u jutarnjim satima, a toga su itekako svjesni oni koji mijenjaju svijet i diktiraju pravila.

Ovo su četiri ključne jutarnje navike uspješnih ljudi, piše Enterpreneur.com.

Ciljevi -
postavljanje ciljeva nije neka velika mudrost, trebaju biti dostižni, realni i s mjerom, kako se ne bi nepotrebno preopteretili. Zapišite ih!

Dan počinje večer prije - tada se radi okvirni plan za sljedeći dan kako bi ujutro imali raspored koji ćete pregledati još jednom i unijeti potrebne izmjene

Doručak - zdrav doručak pun nutrijenata podići će vam energiju i dati vam snagu za sve jutarnje izazove

Meditacija i vježbanje - jutro je idealno doba dana za obje aktivnosti, krenut ćete u novi dan puni energije i mira.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO