06.03.17 u 10:07

MASTERCARD

Jelena Ristić direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine

Jelena Ristić imenovana je za direktora za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard. U okviru svoje nove pozicije, Jelena će raditi na daljnjoj implementaciji inovativnih tehnologija i rješenja na ova tri tržišta i nastaviti će da jača saradnju i partnerstva sa ključnim klijentima i javnim sektorom.


„Mastercard je kompanija sa dugom tradicijom njegovanja jednakosti, i to je još jedan dodatni razlog zašto mi je drago što je Jelena unaprijeđena na poziciju direktora za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine“, izjavio je Artur Turemka, generalni direktor kompanije Mastercard za tržišta Balkana. „Sve više žena se nalazi na visokim pozicijama u našoj kompaniji. One imaju drugačiji pristup poslovanju, a ta nova perspektiva im omogućava da pronađu poslovne prilike koje ranije nisu bile istražene.“

Jelena je u kompaniji Mastercard od 2009. godine. Tokom prethodnih nekoliko godina, radila je na razvoju poslovanja na ova tri izrazito dinamična tržišta i doprinjela je da Mastercard postane strateški partner za ključne klijente, ne-tradicionalne partnere, lokalne vladine institucije i regulatorna tijela. Predvodila je uvođenje i razvoj beskontaktne tehnologije na ova tri tržišta, segmenta u kojima je kompanija Mastercard lider.

Jelena ima bogato iskustvo u bankarskom sektoru u Srbiji, a prije dolaska u kompaniju Mastercard radila je u kartičarskim odjeljenjima dvije velike banke: Banca Intesa i Vojvođanske banke. Jelena je završila Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, smjer bankarstvo, finansije i osiguranje.


O kompaniji Mastercard
Kompanija Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svjetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svijetu koja povezuje korisnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekte u preko 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rješenja koja nudi kompanija Mastercard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti - kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama - jednostavnijim, bezbjednijim i efikasnijim za sve. Pratite nas putem Twittera @MastercardNews, ili nam se priključite u razgovoru na našem blogu Beyond the Transaction Blog i prijavite se za najnovije vijesti na Engagement Bureau.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO