11.03.18 u 22:01

HM..

Je li zaista seks na prvom spoju dobra ideja?

Veza koja je temeljena na seksualnoj privlačnosti, nije dobra veza, smatra Louanne. Bilo bi jako nezrelo vjerovati u suprotno.


Kada se par nađe na prvom spoju, postavlja se pitanje je li prerano spavati s nekim prvu noć?

Ako ste se zapitali ovo pitanje, prisjetite se pravila koja ste sami sebi postavili. Mnogi će reći: pravilo tri spoja će smanjiti pritisak, neki će reći najbolje odmah na prvom pa znate na čemu ste, a stručnjaci će reći: pričekajte i ne dajte sve na dlanu!

Stručnjakinja za veze i odnose  Louanne Ward, vjeruje kako nije dobra ideja vezu zasnivati na fizičkoj privlačnosti i seksu. Brzo će nestati te seksualne kemije.

Veza koja je temeljena na seksualnoj privlačnosti, nije dobra veza, smatra Louanne. Bilo bi jako nezrelo vjerovati u suprotno. Muškarci i žene različito gledaju na seks i žene su te koje će emotivnije to doživjeti.

Nakon seksa na prvom spoju žena će vjerojatno očekivati da se nastavi odnos s tim muškarcem i očekivat će vezu, a ako nastavak susreta i veza izostane, vjerojatno će se osjećati iskorišteno i izgubit će samopouzdanje.

Ipak, nitko ne može znati što će se dogoditi sutra stoga je na svakom od nas da procijeni situaciju, emocije i eventualne posljedice.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO