09.03.20 u 12:55

ODGODA PRIKAZIVANJA

James Bond može čekati do novembra

MGM, Universal i producenti Bonda, Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, najavili su da odgađaju početak prikazivanja "No Time To Die" na novambar 2020..

Fanovi Jamesa Bonda morat će se strpiti jer je premijera novih avantura slavnog britanskog špijuna "No Time To Die" odgođena i umjesto u aprilu bit će prikazana u novembru zbog epidemije novog koronavirusa.

MGM, Universal i producenti Bonda, Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, najavili su da odgađaju početak prikazivanja "No Time To Die" na novembar 2020. nakon pomnih procjena svjetskog tržišta kino dvorana, napisali su na Twitteru.

Udruženja fanova su u ponedjeljak u otvorenom pismu tražile odgodu premijere filma i istaknule prioritet javnog zdravlja dok je nekoliko zemalja zabranilo velike skupove kako bi se izbjeglo širenje virusa.

Dvadeset i peti film sage od Jamesu Bondu će se početi prikazivati 12. novembra u Velikoj Britaniji i 25. novembra u Sjedinjenim Državama, precizirali su na Twitteru.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO