20.03.17 u 12:50

OBRATITE PAŽNJU

I žene griješe u krevetu – Ovo su tri najveće greške

Iako žene za sebe generalno vole reći da su bezgrešne, ipak se „tu i tamo“ i njima omakne neka pogreška u životu. Ekipa portala Eros.ba ovaj put izdvojila je tri greške kod žena koje im onemogućavaju da postignu potpuni užitak u krevetu.


Vodite ljubav samo u krevetu i to tijekom noći

Mnoge od vas će se prepoznati u ovom naslovu. Ovo je najbrži i najefkasniji način za ubijanje bilo kakve strasti, pogotovo ako ste u braku. Prepustite se čarima koje seks nudi i ne budite rob predrasuda, jer prije ili kasnije će vam se to „obiti o glavu“.

Koristite seks kao vrstu ucijene za postizanje svojih ciljeva

Ako želite da vaša veza ili brak završi prekidom, ovo je jedan od najsigurnijih načina. Mnogo žena čini ovu grešku, uvjetujući svog muškarca (naglas ili u tišini) da seks ovisi od toga, da li on nešto treba uraditi ili vam osigurati. Osim što na ovaj način frustirate svog muškarca, ni vama samima u konačnici neće biti bolje, niti ćete uživati u seksu, a niti ćete znati kada je to vaša želja, a kada ga korisitite za postizanje nekih svojih ciljeva.

Vaš muškarac je vaš muškarac i ne poredite ga s drugima

Moramo naglasiti da je ovo još jedna „glupost“, koja bi vas mogla koštati. Vaš muškarac je vaš muškarac i nemojte ga upoređivati s vašim bivšim ili s muškarcima od vaših prijateljica. On je tu za vas i u većini slučajeva u krevetu vam pruža najviše što može. Znači ne slušate priče drugih, niti uspoređujte nego uživajte u svojoj intimi. Sretno …KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO