04.03.20 u 12:31

POTRČI ZA SEBE I DRUGE!

HT ERONET uz Mostar Run Weekend za udrugu Down

HT ERONET je ove godine odlučio podržati humanitarnu utrku u sklopu manifestacije Mostar Run Weekend.

Humanitarna utrka, dužine 4 kilometra, održava se u subotu, 21.3.2020. godine, na međunarodni Dan osoba sa sindromom Down. Bio je to pravi motiv za uključivanje Udruge za Down sindrom iz Mostara, za čije aktivnosti idu sva sredstva prikupljena putem kotizacija za sudjelovanje u ovoj utrci.

Prijave, koje uključuju startni paket, traju do 11.3.2020. godine, a prijaviti se možete i nakon toga, do samog održavanja utrke.

„Utrka je možda presnažna riječ za ovaj događaj. Bitno je sudjelovanje na bilo koji način; možete trčati, ali i jednostavno šetati cijelu dužinu utrke. Poanta je biti na svježem zraku, kretati se, a u isto vrijeme sudjelovati u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji. Dovoljno razloga da nam se pridružite 21.3.“ – izjavila je Ornela Leko, direktorica marketinga i veleprodaje HT ERONET-a.

Više informacija na www.hteronet.ba i www.kinezis.ba

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO