11.10.19 u 07:46

MA DA?

Glavni uzroci prekida veza

Različiti pogledi na obitelj, vjeru, posao ili politiku ozbiljan su problem kada su u pitanju ozbiljne veze.

Prekid veze ima mnoge uzroke, a vjerovali ili ne, preljub i ljubomora nisu niti glavni, a bome niti najčešći uzroci prekida veza.

Nakon kompilacije rezultata nekoliko istraživanja, evo koja su to četiri razloga da parovi prekidaju znatno češće nego zbog prevare i ljubomore.

Komunikacija - ako vam partner nije utjeha ili podrška u bitnim životnim situacijama, onda imate veliki problem. Dobra komunikacija ključ je zdrave veze, a ona se najbolje očituje na izazovima loših životnih situacija poput smrtnog slučaja u obitelji, gubitka posla i slično.

Nepovjerenje - poput dobre komunikacije, povjerenje u partnera jedna je od glavnih stavki za uspjeh veze. Ako ste doživjeli izdaju u prijašnjim vezama, nemojte dopustiti da se to automatski odrazi i na vašu novu vezu

Pogledi na život - različiti pogledi na obitelj, vjeru, posao ili politiku ozbiljan su problem kada su u pitanju ozbiljne veze. Takvi parovi jednostavno nemaju budućnost i neprestano se sukobljavaju oko svega.

Razlika u godinama - iako godine nisu ključne za uspjeh veze, ali ako je razlika u godinama toliko velika da se životne vrijednosti razlikuju, to je već razlog za uzbunu.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO