01.12.16 u 22:31

BANJA LUKA

FOTO: Svečano otvoren Super Konzum Borik

Banja Luka je jučer dobila trgovinu na svjetskoj razini - svečano otvoren preuređeni Super Konzum Borik, uređen u skladu s najmodernijim svjetskim standardima koji predstavlja  primjer modernog koncepta kupovine.

Super Konzum Borik prodavnica je koja ispunjava želje i najzahtjevnijih kupaca, a nudi više od 35.000 artikala i 5.000 inovacija. Investicija uložena u Super Konzum Borik iznosi više od 2, 5 miliona KM čime se vodilo računa o savršenom konceptu poslovanja i potpunom zadovoljstvu kupaca.


Kupcima su od sada dostupne najbolje ekološke namirnice, a odjel voća i povrća izgleda poput tržnice i nudi samo najbolje od prirode. Na policama voća i povrća banjalučkog Konzuma posebno mjesto zauzima voće iz tropskih krajeva, kiwano i zlatni kivi, zatim kokosov oraha i mini-banane.


Posvećenost kupcu vidljiva je na svakom odjelu, a sa unaprijeđenog  pekarskog odjela  širi se mirisno toplo pecivo, a kupci se mogu uvjeriti kako mekana tijesta nastaju, rastu i peku se u specijaliziranim pećnicama. Samo nekoliko koraka dalje, sa mirisom peciva savršeno se prožimaju mirisi internacionalne kuhinje, gdje se pripremaju delicije sa dalekih kontinenata u kojima će sva čula uživati. 


Na posebno kreiranom odjelu začina kupci se mogu otisnuti na putovanje svijetom i doživjeti ukuse drugih kultura. Odjel delikatesa izmamit će osmijeh na licima gurmana, gdje je izložena bogata selekcija više od 120 vrsta plemenitih sireva i najbogatija ponuda suhomesnatih proizvoda. Oni koji vole opuštanje uz čašu vina, u Konzum mogu doći po najbolju ponudu vina 70 vinskih kuća iz cijeloga svijeta. Ljubitelji piva pak u  Konzum pubu mogu naći više od 100 različitih vrsta specijalnih i zanatskih, craft piva iz 13 različitih država svijeta. 


‘’Vrijedno smo radili nekoliko mjeseci na pripremi za preuređenje interijera i stvaranju posebnog doživljaja kupovine - stotine radnika je bilo uključeno u taj proces. Nekoliko vrhunskih arhitekata s ljubavlju je predano radilo da ovaj prostor pretvore u ukras Banje Luke. Naša preuređena prodavnica pruža brojne novitete, a što je najvažnije povećali smo i broj zaposlenih sa 74 na 130  te proširili asortiman proizvoda koji su na našim policama,’’ – istakao je Tomislav Bagić, direktor Konzuma BiH.


Dream Factory odjel posebna je priča u kojem dječija mašta nema granica i postaje jedinstvena pustolovina. Tvornica snova, nudi najveći odjel igračaka, prilagođen svim uzrastima i potrebama djeteta. 


Osim bogate ponude, prodavnica pruža i invonativnu kupovinu. Kupci će po prvi put u Bosni i Hercegovini moći koristiti pametna shopping kolica na kojima mogu vidjeti trenutne akcijske ponude, pronaći lokaciju svakog željenog artikla, provjeriti cijene proizvoda i ono najvažnije, u svakom momentu mogu očitati sadržaj korpe i ukupnu vrijednost za plaćanje. 


Konzum BiH već sutra otvara vrata za mnogobrojne kupce, kada će ih razveseliti mnogobrojnim iznenenađenjima, poklonima i pogodnostima čime će i zvanično Banja Luka dobiti mjesto gdje kupovina postaje doživljaj, nesvakidašnje iskustvo i zabava za cijelu porodicu.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO