20.08.16 u 16:53

SARAJEVO

FOTO: Coca-Colina gala noć u Vijećnici upriličena u čast 20 godina partnerstva sa SFF-om

Sarajevska Vijećnica sinoć je bila mjesto na kome je obilježeno dvadesetogodišnje partnerstvo najznačajnijeg regionalnog filmskog festivala i Coca-Cole, te uspješna realizacija dvadeset drugog izdanja Sarajevo Film Festivala. 

Magiju ovog događaja, priređenog za brojne saradnike i partnere, ugledne predstavnike poslovne zajednice, organizacija i institucija, upotpunila je sjajna atmosfera jedne od najljepših gradskih građevina – Vijećnice. Predivni ambijent ispunili su zanosni zvuci filmske muzike koju je, posebno za ovo veče, pripremio i izveo Symphonic Orchestra Sarajevo Sarajevske filharmonije, te Elvir Bandić-Banda, jedan od najpopularnijih klupskih muzičara. Domaćica večeri bila je generalna direktorica Coca-Cole HBC B-H Sarajevo, Maria Anargyrou-Nikolić.


- Tokom proteklih 20 godina Festival je zaista postao jedan od najznačajnijih brendova u Bosni i Hercegovini i jedan od najboljih globalnih ambasadora zemlje i grada. Sretni smo što je Coca-Cola bila u mogućnosti da doprinese postignućima i uspjehu Sarajevo Film Festivala i na taj način doprinose kvalitetu života i dobrobiti zajednice. Zadovoljstvo nam je što smo dio ovog prelijepog događaja već dvadeset godina. Sa svojim brojnim aktivnostima, Coca-Cola je tokom svih ovih godina bila u mogućnosti da donese osvježenje i pozitivnu atmosferu posjetiocima Festivala i nastaviće da to čini i u budućnosti - naglasila je u svom obraćanju generalna direktorica.


Gostima se obratio i Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala ističući značaj partnerstva s Coca-Colom i doprinos razvoju Festivala, naglasivši da bez partnera poput Coca-Cole, Sarajevo Film Festival ne bi bilo moguće realizovati.


Gosti su uživali u muzici i atmosferi, a posebno oduševljenje i ovacije izazvalo je maestralno izvođenje muzike iz kultnih filmova i serija s naših prostora,  Valter brani Sarajevo  i Povratak otpisanih.  


Komentari gostiju da je ovakvu jedinstvenu gala svečanost mogla pripremiti samo Coca-Cola potvrđuju da su domaćini uspjeli u namjeri da za svoje partnere i saradnike  pripreme doživljaj koji će se dugo pamtiti. 


Coca-Cola je jubilej partnerstva sa Sarajevo Film Festivalom obilježila i posebno pripremljenom aluminijskom bočicom dizajniranom da slavi magiju koja spaja i traje već 20 godina. Bočica prikazuje crveni tepih i Narodno pozorište Sarajevo u svečarskoj, festivalskoj atmosferi i poseban je poklon Coca-Cole Sarajevo Film Festivalu, gradu Sarajevu i Bosni i Hercegovini u godini važnih jubileja – dvadesete godišnjice partnerstva sa SFF-om i četrdesete godišnjice poslovanja kompanije u Bosni i Hercegovini.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO