20.06.16 u 14:45

Facebook: Kako sakriti svoje objave na timelineu

Uvijek smo bili u mogućnosti sakriti postove sa Facebook stranice, ali sada nam Facebook omogućuje da naše objave budu vidljive samo na News Feedu.

Facebook je opet uveo jednu novost - mogućnost sakrivanja objave s profila, što bi trebalo navesti korisnike da dijele informacije iz svojih života umjesto dijeljenja poveznica s drugih portala.


Informacije i statusi će biti vidljivi prijateljima i kolegama kod pretraživanja, ali neće biti prikazani na profilima onih koji ih objavljuju.


Nova News Feed ''fora'' bit će dostupna za web, ali ne i za mobilne uređaje. Kada počnete pisati status u okviru na vrhu News Feeda, vidjet ćete novi okvir za Hide From Your Timeline.


Označite okvir i vaš status bit će objavljen na News Feedu, zaobilazeći vaš Timeline. U Facebooku naglašavaju kako ovom funkcijom korisnici imaju veću kontrolu nad svojim profilom što je za pohvalu. 

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO