24.08.16 u 18:31

PREPORUČENI NASLOVI ONLINE KNJIŽARE 'KNJIGA.BA'

Evo šta čitati u narednim danima

Najveća online knjižara u Bosni i Hercegovini "Knjiga.ba" izdvojila je nekoliko najtraženijih naslova, a među njima su ''Ovo nije knjiga'' autorke Keri Smit i "Spas 3" Isidore Bjelice.

Za "Ovo nije knjiga" navode da je zanimljiva, originalna i sasvim neobična knjiga koja će postati upravo ono što čitalac poželi. Autorka, dodaju, daje fantastično zabavne smjernice za otkrivanje kakvu sve funkciju knjiga može da ostvari.


Kažu da će u ovom izdanju čitalac otkriti da knjiga može poslužiti kao tajna poruka, instrument, mjesto za arhiviranje, mašina za promjenu raspoloženja ili putovanje kroz vrijeme. 


"Spas 3" Isidore Bjelice su tajne i metode svjetske natur medicine. Iz "Knjige.ba" ističu da je to pionirski projekt koji sadrži podatke o najnovijim imunološkim i detoksikacionim tehnikama, različitim vrstama suplemenata, psihološkim metodama te da nije namijenjen samo osobama sa zdravstvenim problemima nego i onima koji žele da očuvaju zdravlje.


Na listi je i "Najtingejl Vej" Samante Jang, koja je posljednja knjiga iz serijala Dablin strit.


"Knjiga.ba" preporučuje i komplet od tri knjige Jelene Bačić Alimpić pod naslovom "Kazna za grijeh". Trilogija o nemogućoj ljubavi je uzbudljiva saga o sudbini dvije vojvođanske porodice u prijelomnim godinama 20. vijeka i priča o ljubavi koju vrijeme ne može izbrisati.


"Ti i ja, Anđela" Vladimira Arsenijevića također se našla na listi knjižare "Knjiga.ba". Radi se o nastavku kultnog romana "U potpalublju" nagrađenog Ninovom nagradom, saopćio je ''Leftor'' Tuzla.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO