28.06.17 u 17:01

ASTRO

Žene u ovom horoskopskom znaku sklone su flertu


Teško ćete je osvojiti, a ako osjeti monotoniju u vezi pobjeći će što dalje od vas. Riječ je o ženi Blizancu.


Ne podnosi laskanje

Iako većina žena po prirodi obožava laskanje, kod žena Blizanac možete stvoriti kontra efekat. One ne podnose tu vrstu udjeljivanja komentara, a razlog je zato što su već dovoljno sigurne u sebe. Naravno, iskrena pohvala uvijek rado dođe…

Poželjna je, ali…


Nju ćete prvu primijetiti u masi, a osim što pažnju izaziva poželjnim izgledom, žena Blizanac obožava da flertuje. To je za nju sasvim normalan način funkcionisanja. Upravo zbog toga kod partnera ne uliva sigurnost. Ipak, nema potrebe za strah od prevare, jer ako je osvojite, ona će se predati u potpunosti.

Privlače je suprotnosti

Žena Blizanac obožava da galami, te je često najglasnija u društvu. One su energične, zabavne i temperamentne, ali imajte u vidu da ih privlače suprotnosti. Nerijetko, one da “odlijepe” za nekim stidljivim tipom koji predstavlja totalnu suprotnost.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO