27.09.18 u 14:47

MYTHBUSTERS

Žene su nevjerne baš kao i muškarci

Jedna od najvećih predrasuda jest da su muškarci ti koji češće varaju, no u društvu u kojem živimo na stupove srama najčešće se pribijaju – preljubnice.

Muškarci su promiskuitetniji od žena - koliko ste puta čuli ovu tvrdnju ili neku od varijacija? Vjerojatno popriličan broj puta, a ako vam je počela ići na živci, nije ni čudno - vjerojatno je samo mit.

Naime, autorica bestsellera Untrue Wednesday Martin smatra kako su vjerovanja o ženama i njihovom ponašanju u vezama pogrešna.

Martin ističe kako je jedna od najvećih predrasuda da su muškarci ti koji češće varaju, a u društvu u kojem živimo na stupove srama najčešće se pribijaju - preljubnice.

Prema istraživanjima u SAD-u tek je 13 posto žena vjerno svojim supruzima, a oko 50 udanih žena je imalo izvanbračne afere.

Uz to, Martin je razbila i mit da žene češće varaju zbog emocionalnih potreba, a muškarci zbog seksa. Martin tvrdi kako i žene najčešće varaju svoje partnere zbog istog razloga - žele seks s nekim drugim.

Možda ipak žene nisu s Venere, a muškarci s Marsa....

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO