19.12.18 u 22:20

ZNATE LI?

Žene razmišljaju o seksu svakih...

Muškarci su donekle opravdali mit o tome da im je seks stalno na pameti, jer je ispalo da o njemu razmišljaju svakih 28 minuta.

Žene će jako teško priznati da razmišljaju o seksu, štoviše, većina će ih reći kako im to uopće ne pada na pamet... što je, naravno, velika i masna laž.

Novo istraživanje pokazalo je da se ženama takve misli motaju po glavi puno češće no što su to spremne priznati, točnije u prosjeku 18 puta dnevno.

Istraživanje koje je provela stranica za upoznavanje za ljude u braku Illicit Encounters pokazalo je da žene u prosjeku o seksu razmišljaju svaku 51 minutu, ako se računa da dnevno spavaju 8 sati.

Ipak, muškarci su donekle opravdali mit o tome da im je seks stalno na pameti, jer je ispalo da o njemu razmišljaju svakih 28 minuta, što je ipak puno manje od svakih par minuta kako se govori.

Isto istraživanje otkrilo je i da 59 posto žena redovito mašta o seksu s bivšim, dok se kod muškaraca ta brojka spušta na 49 posto.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO