30.01.19 u 22:26

DA?

Žene glasom privlače muškarce

Očekivano je da se muškarci ženama predstavljaju dubljim glasom jer su brojna istraživanja dokazala kako žene doista preferiraju muževniji glas, no kako to ide u drugom smjeru?

Glas je jedan od glavnih aduta u zavođenju, uz pogled, stav i pokrete, a zanimljivo je da se i žene i muškarci trude prilagoditi ove stvari kad započnu flert.

Pojednostavljeno, svatko se želi predstaviti na najbolji mogući način tako što će na van prezentirati svoju najbolju verziju.

Inače je očekivano da se muškarci ženama predstavljaju dubljim glasom jer su brojna istraživanja dokazala kako žene doista preferiraju muževniji glas. No, noviji su rezultati pokazali kako su i žene te koje mijenjaju svoj glas kada razgovaraju s muškarcem koji im se sviđa.

Grupa europskih istraživača okupila je trideset heteroseksualaca između 20 i 40 godina na kojima je promatrala ponašanje za vrijeme spojeva. Rezultati su suprotno predviđanjima pokazali kako i žene tada pričaju dubljim glasovima te da ih rjeđe feminiziraju.

Također, muškarci su preferirali žene s najnižom visinom glasa, stoga, dame, čuvajte svoje seksi glasove, trebat će vam...

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO