17.08.16 u 10:45

Džoni Dep će platiti Amber 10 miliona dolara

Čini se kako razvod glumaca Džonija Depa (53) i Amber Hard (30) dobiva rasplet. Daily Mail piše kako se par uspio nagoditi.

“Naša je veza bila vrlo strastvena i povremeno nestabilna, ali uvijek u znaku ljubavi”, izjavili su bivši partneri. 


Dep je pristao isplatiti oko 10 miliona dolara svojoj uskoro bivšoj supruzi s kojom je bio u braku 15 mjeseci, a Amber je odlučila svotu koju će dobiti od glumca, dati u dobrotvorne svrhe. 


“Nijedna stranka nije lagala niti iznosila lažne tvrdnje kako bi se finansijski okoristila. Ni u jednom trenutku nije postojala namjera nekome nanijeti fizičku niti emocionalnu bol”, stoji u njihovom saopštenju. 


Glumica je u maju predala papire za razvod braka. Kao razlog je navela 'nepomirljive razlike', a kasnije se ispostavilo da se radi o nasilju. Hard tvrdi da ju je suprug tukao, a njihov prijatelj čak je tvrdio da ju je Dep htio ugušiti. Prije nekoliko dana procurio je video u kojem glumac divlja i nasrće na Amber, a tabloid TMZ pisao je da Džoni odrezao vrh svog prsta i svojom krvlju ispisao poruku gdje suprugu optužuje za nevjeru.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO