13.08.18 u 13:51

PETOGODIŠNJA GARANCIJA ZA NISSAN AUTOMOBILE

Dobra vijest za kupce Nissan automobila u BiH

Kupovina novog automobila je tek prva stepenica s kojom počinje veza između salona automobila i kupca. Koliko će veza trajati zavisi od garancijskih uslova, a upravo su u Nissanu odlučni da svoju vezu sa kupcem produže na pet godina ili 160.000 kilometara.

Svi Nissanovi novi automobili kupljeni od šestog mjeseca tekuće godine pokriveni su tvorničkom garancijom od 5 godina ili 160.000 pređenih kilometara u zavisnosti šta prije nastupi.  U Nissanu su odlučili da produže svoju vezu sa kupcima koji se sad mogu osloniti na besprijekorno funkcionisanje automobila punih pet godina.

 

Garancija vrijedi na području cijele Evrope u svim ovlaštenim Nissan servisima. Ukoliko je vozilo pokriveno navedenim vremenskim razdobljem, odnosno kilometražom, svaki servisni zahvat na vozilu koji podliježe garancijskim uslovima će biti obavljen bez naknade. Nissan garancija obuhvata i pomoć na cesti 24 sata dnevno.

 

Pravo na garanciju obavezno zahtjeva i pridržavanje programa o održavanju koje propisuje proizvođač. Zato je svaki vlasnik novog Nissan vozila dodatno zaštićen postprodajnom uslugom od strane ovlaštenog servisa sa stručnim osobljem i sa originalnim Nissan dijelovima cijelih pet godina, odnosno 160.000 km.

 

Aktuelnu gamu Nissan vozila u BiH sa novom petogodišnjom garancijom predvode crossoveri Juke, Qashqai i SUV model X-Trail, a potpune informacije o cjelokupnoj ponudi vozila i neponovljim uslovima petogodišnje garancije dostupne su u mreži ovlaštenih koncesija: AK Union - Banja Luka, Guma M - Mostar, AutoHIT - Sarajevo i Guma M – Tuzla.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO