23.03.16 u 16:15

Deset moćnih i inspirativnih izjava Beyonce

"Da je sve savršeno nikada ne bismo ništa naučili i napredovali." - Beyonce 

Predivna i jedna od najmoćnijih žena današnjica koju mnogi nazivaju "Queen B", kroz razne intervjue i pjesme podijelila je s nama interesantne izjave, ljubavne i profesionalne savjete koje vam rado prenosimo!


# "Čvrsto vjerujem u to da žene trebaju biti financijski neovisne od svojih muškaraca. Novac daje muškarcima moć da pokrenu show i definiraju vrijednosti. Oni definiraju šta je sexy i šta je ženstveno. To je tako smiješno. "


# "U trenucima kada se ne osjećam najbolje pitam samu sebe što mogu učiniti povodom toga. Iskoristim negativnost kako bih promijenila sebe na bolje. "


# "Ja sam radoholičarka i ne vjerujem u riječ NE."


# "Da je sve savršeno, nikada ne bismo ništa naučili i napredovali."


# "Kako sam starija shvaćam da nas zapravo nesavršenosti čine savršenim."


# "Prava diva je zahvalna, talentirana i snažna, odvažna i humana."


# "Svi mi imamo neke nesavršenosti. Ali, i ja sam čovjek, znate. Vrlo je važno da se koncentriramo na druge kvalitete izvan ljepote i izgleda.“


# "Moramo naučiti svoje dječake o poštovanju i jednakosti, kako bi kada odrastu to bio njihov normalan način života. A naše djevojčice da mogu postići sve što žele. "


# "Ako ne budem imala ništa neće me biti briga jer ću imati tebe."


# "Moć znači sreću. Moć predstavlja težak rad i žrtvu. "

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO