09.08.18 u 11:50

SADA JE I ZVANIČNO

Dalić ostaje selektor Hrvatske!

HNS je na službenim stranicama prenio izjavu Davora Šukera kojom potvrđuje da će Zlatko Dalić i dalje biti selektor reprezentacije Hrvatske.

Šuker i Dalić su odradili sastanak na kojem su, piše HNS, konstruktivno razgovarali o svim važnim temama oko reprezentacije.


“Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tokom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede”, rekao je Šuker.


“Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima”, dodao je Dalić.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO