07.07.16 u 08:41

Da li je Maika nova Monroe

Maika Monroe (23) kao glumica već je dobila renomiranu nagradu Fangoria Chainshow Award za najbolji krik u horor filmu, koja se u stručnom svijetu smatra pravom nagradom.

Osim toga, ona ima i jedno drugo zanimanje: surfanje na valovima. Kada joj je bilo 17 godina sa roditeljima se preselila u Dominikansku Republiku, koja joj je nudila najbolje uslove treninga. Zbog toga je poslijednju godinu koledža odslušala online.


A sada ju je otkrio njemačko-hollywoodski režiser Roland Emmerich (60). koji joj je dodijelio ulogu u filmu Indepedence Day 2 – Povratak. Film će se u kinima pojaviti polovinom jula.


Kako je došla u vezu sa Emmerichom, nije otkrila. Njena pojava i ime, ljubitelje filma „trzne” na prvi pogled. Maike se stvarno zove Monroe, a i plava je takođe.  Osim te dvije stvari, sa pravom Monroe nema baš puno zajedničkog.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO