01.10.16 u 01:00

DO KRAJA GODINE 1.000 NOVIH RADNIH MJESTA

Bingo City Centar počinje s radom 4. novembra

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović i gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel, koji boravi u posjeti Gradu Tuzli u povodu obilježavanja 2. oktobra, Dana oslobođenja Tuzle, zajedno s vlasnikom kompanije Bingo Senadom Džambićem obišli su objekat Bingo City centra čija je gradnja u završnoj fazi.

Džambić je najavio da će Bingo City Centar biti otvoren 4. novembra, a Multikina s pet kino dvorana 1. decembra ove godine.

Gradonačelnik Imamović je kazao da su osnovni pravci razvoja Tuzle ekonomski održiv razvoj i kvalitet života građana.

- Ponosan sam da je najbolja bosanskohercegovačka firma sa sjedištem u Tuzli i da nam pomaže da ostvarimo naše osnovne pravce razvoja. Kvalitet života građana Tuzle bit će značajno poboljšan otvaranjem Bingo City centra i Multikina, kao i već otvorenim Zoo Parkom, a u svemu je najvažnije da ćemo, zahvaljujući ovogodišnjim Bingovim investicijama, do kraja ove godine imati još 1.000 novih radnih mjesta u Tuzli, u Bingo City Centru, Bingo zoo parku i tri nove fabrike - izjavio je Imamović.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO