26.04.16 u 15:45

Bill Cosby na optuženičkoj klupi

Usprkos tome što ga je u javnosti preko 50 žena optužilo za drogiranje i seksualno zlostavljanje, Bill Cosby dosad nije niti jednom bio na sudu.

Iako ga je u posljednjih godinu dana optužilo preko 50 žena da ih je drogirao i seksualno zlostavljao, komičar Bill Cosby sve te navode je negirao, a s obzirom na to da su se neki od tih zločina dogodili tijekom 1960-ih, slučajevi su tako već otišli u zastaru, dok je druge optužbe tužiteljstvo odbilo kazneno goniti. Ali, čini se kako će Cosby ipak završiti na sudu.


Andrea Constand, bivša košarkaška trenerica na Univerzitetu Temple u Philadelphiji tvrdi da je Cosby 2004. godine drogirao i napastovao, a njen slučaj je dosad bio zamrznut jer se čekala odluka Vrhovnog suda u Pennsylvaniji hoće li odbaciti optužbe ili ne. Sud je upravo odlučio kako će suđenje ipak početi, a datum početka se još uvijek ne zna.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO