29.08.16 u 08:32

Beyonce dominira u svijetu muzike

Beyonce je dominirala MTV VMA-sima i još jednom bila najveća zvijezda dodjele u New Yorku. Pažnje je bila usmjerena i na Rihannu te Drakea.

Dodijeljene su MTV VMA nagrade. I ovog puta spektakularna večer imala je svoju najveću zvijezdu. Očekivano, bila je to Beyonce, koja je dominirala na listi dobitnika. A nije joj odmogla ni izvanredna izvedba hita Lemonade.


Slatki Drake i Rihanna


Bila je to posebna večer i za Rihannu te Drakea, koji je na pozornici priznao da Rihannu voli od svoje 22 godine, prije nego što joj je uručio nagradu Vanguard. Vratila se na pozornicu i Britney Spears, ali Beyonce je bila neuhvatljiva, pa joj je zasluženo pripala titula najveće zvijezde večeri.


Kanye West opet o sebi i Beyonce


Posebno je simpatičan u svom egoizmu bio Kanye West, koji je održao govor u kojem je prvenstveno nahvalio sebe, a potom malo i Beyonce. 'Iako je Famous izgubio od Beyonce, ne mogu biti ljut, uvijek želim da Beyonce pobijedi', našalio se još jednom incidentnom koji je svojedobno imao s Taylor Swift. Očito je da je Beyonce dominirala dodjelom, a zapaženi su bili i Rihanna i Kanye West.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO