15.04.16 u 13:47

Barack Obama zna je li Jon Snow živ ili mrtav

David Benioff , producent Igre prijestolja, čija nova sezona počinje za devet dana, otkrio je jednu malu ‘bizarnost’ oko nove sezone, a to je da postoji jedna osoba na svijetu koja je već dobila svih deset epizoda na gledanje.

“Barack Obama je tražio ako mu možemo poslati sve epizode unaprijed”, rekao je Benioff, a na pitanje novinarke Veronice Belmont jesu li to napravili Benioff je odgovorio:


“Jesmo, poslali smo mu svih deset epizoda. Mislim, kad vam vođa slobodnog svijeta kaže ‘želim pogledati sve epizode’, šta vam drugo preostaje nego da mu ih date.”


Barack Obama je naime prošle godine na tradicionalnoj večer u Bijeloj kući sa stranim dopisnicima otkrio da je veliki obožavatelj serije, te da mu je najdraži lik Tyrion Lannister, kojeg glumi Peter Dinklage. Ali, fanovi serije nisu baš oduševljeni što Obama ima poseban tretman za Igru prijestolja čija se svaka nova sezona čeka skoro godinu dana, a neki su otišli toliko daleko da su na društvenim mrežama rekli da će glasati za Donalda Trumpa ukoliko Obama negdje slučajno kaže je li Jon Snow živ ili mrtav.


Međutim, Benioff kaže kako su šanse da se ove godine ponovi situacija koja se dogodila s petom sezonom kada su na internetu procurile prve četiri epizode serije ravne nuli.


“Ove godine nismo čak niti unaprijed poslali kritičarima nove epizode, tako da sam siguran da u šestoj sezoni neće biti nikakavih spoilera”, rekao je Benioff.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO