11.03.19 u 11:37

NASTAVLJENA TRADICIJA PLANINARSKOG SAVEZA KANTONA SARAJEVO

Argeta pozdravlja manifestaciju „Stotinu žena na Trebević“

I ove godine, Planinarski savez  Katona Sarajevo u suorganizaciji sa Stanicom planinarskih vodiča Sarajevo, organizovao je uspon na vrh Trebevića nazvan „Stotinu žena na Trebević". 

Nadaleko poznata manifestacija, posvećena prije svega ženama i obilježavanju Dana žena, sa ciljem promocije zdravog života i planinarenja. Žene različitih dobi, uživale su u čistom zraku, boravaku u prirodi, kretanju i druženju.

Fizička aktivnost i izbalansirana dijeta su važan dio svakodnevnog života koji doprinosi dobrom i zdravom življenju.
 
U želji da inspiriše žene da planinare kako bi živjele bogatiji i ispunjeniji život, kompanija Argeta je jučer kao poklon svim učesnicama podijelila je Argeta hummus proizvode.

Novi Argeta hummus namazi, na bazi leblebije, koja je puna proteina potrebnih za uravnoteženu dijetu, sadrže samo prirodne sastojke, bez konzervansa, pojačivača ukusa, glutena i vještačkih boja. To je upravo razlog zašto je svaki Argeta hummus jednistven i neponovljivog ukusa, te nudi prirodno iskustvo.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO