16.11.17 u 17:53

OPA!

Ako imate penis, ovo je članak za vas

Rezultat je to masivnog istraživanja provedenog na 1.5 milijuna muškaraca.

Možda ćete to smatrati još samo jednim oblikom fizičke različitosti, no muškarci sa zakrivljenim penisom dokazano imaju veće šanse oboljeti od karcinoma.

Ako bolujete od Peryonijeve bolesti, to jest, zakrivljenost penisa za vrijeme erekcije zbog stvaranja ožiljnog tkiva na dijelovima penisa, također spadate u skupinu s većim rizikom od oboljenja od karcinoma želuca, testisa ili kože.

Rezultat je to masivnog istraživanja provedenog na 1.5 milijuna muškaraca.

No i to se mora uzesti s rezervom jer uvijek ima muškaraca koji će pokušati prekriti svoj problem, a to će ih odvesti bolnim erekcijama i učiniti seks nemogućim.

Studija je pokazala da muškarci s Peryonijevom bolešću imaju:

40% veće šanse oboljeti od raka testisa
29%  veće šanse oboljeti od kožnog melanoma
40%  veće šanse oboljeti od karcinoma želuca


Postoji genetska povezanost između Peryonijeve bolesti i nekih tumora, što je dokazano na primjeru jednog oca i sina koji oboje pate od zakrivljenosti penisa, a u oba od njih pronađen je gen koji može uzrokovati rak testisa.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO