17.11.15 u 22:18

POČELI PEUGEOT DANI SENZACIJA

Akcijska ponuda Peugeot modela

Počeli su prednovogodišnji Peugeot DANI SENZACIJA u BiH.

Peugeot je i ove godine pripremio posebnu akcijsku ponudu na sve modele Peugeot putničke automobile na stanju. 


- Nazvali smo to lavovskim bonusom jer popust u iznosu od 5.000 KM, na sve modele, omogućava svim kupcima iste pogodnosti, bez obzira na to kojim budžetom raspolažu. Ovom uštedom Peugeot je svojim kupcima obezbijedio odlične uslove kupovine i moderno opremljene automobile tokom cijelog perioda trajanja akcije koja traje do 15. decembra 2015. godine ili do isteka zaliha - rekao je Danijel Despotović, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont.

 

Uz akcijsku ponudu Lavovskog bonusa, uvijek je moguća i zamjena staro za novo u ovlaštenoj Peugeot mreži. Ovlašteni Peugeot koncesionari omogućavaju da uz procjenu i zamjenu starih vozila i Lavovski bonus ljubitelji lava priušte sebi neki od novih Peugeot modela po najpovoljnijim uslovima na tržištu.


Više informacija dostupno je na http://www.peugeot.ba/ i kod ovlaštenih Peugeot koncesionara u cijeloj Bosni i Hercegovini.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO