24.12.15 u 00:09

ISPOŠTOVANI SVI USLOVI I ROKOVI

80 Seata za ratne vojne invalide

Kompanija Porsche BH d.o.o., generalni uvoznik za automobile marki Volkswagen, Porsche, Audi, Škoda i Seat, danas je u skladu sa ugovorom sklopljenim sa Federalnim ministarstvom za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata isporučila 80 vozila marke Seat.

Ključevi vozila uručeni su ratnim vojnim invalidima 100 posto I. grupe.


- Nama u kompaniji Porsche BiH je bila posebna čast biti dio ove uspješne priče. Vozila su prije svega otišla u ruke onih kojima su najpotrebnija, onima kojima sigurno dugujemo veliku zahvalnost, a to je populacija ratnih vojnih invalida prve kategorije. Mi sa naše strane kroz marku SEAT smo uspjeli ispoštovati sve uslove i rokove koji su bili pred nama i ovaj zahtjevan logistički zadatak ispuniti u svim segmentima. Očekujemo da će  posao koji smo upravo završili biti naša referenca za sve naše buduće poslove, kako sa nadležnim Ministarstvom tako i sa svim našim vjernim kupcima u BiH -rekao je direktor Porsche BH, Senad Olovčić.


Dodijeljena vozila marke SEAT, tip Leon ST 1,2 TSI, DSG, karavan zadovoljavaju sve uvjete koje su krajnji korisnici RVI tražili, a koji se odnose na komfor, snagu i funkcionalnost koja je potrebna ovoj kategoriji korisnika.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO