15.05.19 u 20:27

ZAPAMTITE!

7 znakova da vam je veza dobra

Bez obzira na to jeste li u svježoj vezi ili vaša ljubav traje već godinama, neke je stvari ipak potrebno održavati kako bi oba partnera u vezi bila sretna i zadovoljna.

Različitosti se privlače, ali i odbijaju, pa koliko god dobre različitosti karaktera bile, u vezama i brakovima često se javljaju nesuglasice i svađe upravo zbog njih. Bez obzira na to jeste li u svježoj vezi ili vaša ljubav traje već godinama, neke je stvari ipak potrebno održavati kako bi oba partnera u vezi bila sretna i zadovoljna.

Diskretne objave na društvenim mrežama - broj objavljenih zajedničkih slika nije mjerilo sreće u vezi. Istraživanja su pokazala kako su parovi koji često objavljuju zajedničke sadržaje nesigurniji u svog partnera pa tako i nesretniji.

Izravno rješavanje problema -
istraživanja su pokazala kako su parovi koji probleme i svađe rješavaju preko poruka, umjesto licem u lice, često nesretni u vezi

Jednak stav prema novcu -
volite trošiti ili zajedno štedite. Istraživanje Sveučilišta u Michiganu pokazalo je kako najsretniji parovi rukuju novcem na jednak način

Raspodjela kućanskih poslova - partner koji u vezi obavlja većinski dio poslova, uvijek će biti nezadovoljniji. Mnogo je parova reklo kako je podjela poslova veoma važan dio održavanja uspješne veze i braka.

Seks jednom tjedno - jednom kada postanete roditelji, seksualan život se svakako mijenja, no istraživanja Sveučilišta u Torontu pokazala su kako seks jednom tjedno povećava razinu sreće u vezi. Stoga, bez izgovora i one dobro poznate "Boli me glava"

Upoznavanje preko društvenih mreža - psiholozi sa Sveučilišta u Chicagu dokazali su kako su parovi koji se upoznaju preko društvenih mreža zadovoljniji u vezama. Također, ti su parovi imali manju vjerojatnost prekida od ostalih

Zabavljaju vas jednake stvari - profesor komunikacijskih znanosti Jeffrey Hall povezuje sretne veze sa smislom za humor, a svi dobro znamo da je osmijeh rješenje za brojne probleme

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO