13.08.18 u 14:16

EH, DA

7 stvari o kojima muškarci lažu

Muškarci su, baš kao i žene, puni kompleksa i srama pa ne čudi da postoje mnoge stvari koje bi najradije prešutjeli ili lažu o njima.

Žene se bore s kompleksima, i to tolika da gotovo da i ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim koji joj je glavna preokupacija.


Ipak, ako mislite da su muškarci imuni na te probleme, varate se - niti oni nisu oslobođeni ovog bremena.


Evo sedam stvari kojih se muškarci srame i o kojima najčešće lažu.


Godine - u tinejdžerskim danima lažu da su barem pet godina stariji nego što doista jesu, tijekom godina situacija se počinje mijenjati, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.


Kozmetika i njega - iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože te sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina će muškaraca rado isprobati proizvode za njegu lica, tijela i kose.


Kilogrami - težina je svakako nešto o čemu ne želi pričati većina žena, a ako je to potrebno bez ikakve grižnje savjesti će izreći laž. Slično je i s muškarcima, ali u oba smjera. Istraživanja su pokazala kako će si 60 posto muškaraca skinuti, a 40 posto dodati kilograme, ovisno o kompleksu mršavosti ili debljine.


Primanja - automobili i novci san su gotovo svakog muškarca. U današnje vrijeme kada je vanjština privlačnija od one prave unutarnje ljepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osjećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su financijski dobro situirani.


Seksualna aktivnost - seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tijekom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama prošulja i pokoja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno natječu. 


Veličina - ovo područje doista nije potrebno objašnjavati jer od pamtivijeka je veličina spolovila bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantira kvalitetu što može potvrditi veliki broj žena.


Visina - jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osjećaju nesigurno pored ljepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne pretjerujte s potpeticama.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO