16.05.18 u 06:21

POSLUŠAJTE

6 prijedloga za bogatiji seksualni život

Seks vam je upao u rutinu i više čak ni ne razmišljate ozbiljn o njemu? Vrijeme je da nešto promijenite, evo i kako.

Ako seks nije na listi prioriteta u vezi, vaš seksualni život može nenamjerno postati sporedna stvar. Dakle, evo kako možete obogatiti svoj seksualni život:


Maštanje - razmišljajte o partneru i kako se seksate na putu kući s posla. Te mašterije drže vašu seskualnu želju 'napaljenom' i upaljenom.


Raspoloženje - pokušajte se seksati čak i kad niste raspoloženi, jer ponekad su naša tijela za, čak i kada mozak nije. To se posebno odnosi na žene, koje ponekad trebaju dodatnu stimulaciju za stvaranje uzbuđenja .


Razgovarajte - sigurno ste to čuli već puno puta, ali evo još jednom: komunikacija je ključ. Razgovarajte o svojim fantazijama, željama, što vas najviše uzbuđuje, što želite češće...


Stvorite nove navike - navikavanje na više seksa treba vremena i predanosti prije nego postane noramalno i prirodno. Ali će se višestruko isplatiti!


Stvorite vrijeme za seks - u doba kad smo stalno zaposleni, ponekad moramo stvoriti vrijeme za seks. Ako odredite točno vrijeme za seks, nećete ga zaboraviti, posvetit ćete se partneru i uživati u iščekivanju.


Zadovoljstvo - neka bude ispred samog čina, jer kada su parovi previše zaokupljeni prodrnim seksom zbog orgazma, blokiraju sposobnost doživljavanja vrhunca koji nije direktno vezan za penetraciju.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO